YUKARI
telefon
Krem Nasıl Yapılır - Krem Nasıl Yapılır, Kozmetik Okulu ile Öğren!
Ana Sayfa > Bitkisel Yağlar paylaş:
Kuşburnu Yağı
75.00

Kuşburnu Yağı

Stok Kodukşbrnyağı
Stok Durumu3 Adet
Kdv Dahil Fiyatı75,00 ₺
Ölçü Tablosu
Birim
Teslimat BilgisiAynı Gün Kargo
0 Stars0/5 Yorum Yaz Derecelendir
Sepete At
Hemen Al
Tavsiye Et
Açıklama: Kuşburnu tohumu veya yabani çiçek tohumlarından ekstrakte edilen doğal yağ. Epidermal cilt hücrelerinin ana bileşenleri olan linoleik ve linolenik esaslı yağ asitleri bakımından zengin. Soğuk preslenmiş, rafine edilmiş. Açık sarımsı sıvı. Alkolde az çözünür.

CAS: 8007-01-0

INCI Name: Rosa Moschata (Rose hip) seed oil

Özellikleri: Üstün yumuşatıcı ve nemlendirici, cildi yumuşak, pürüzsüz ve nemli bırakır. Yaşlanan cildin görünümünü iyileştirdiği gözlenmiştir. Sıkıntılı ve / veya hassas ciltler için idealdir.

Kullanımı: Formüllere olduğu gibi ilave edilebilir, yağ fazına eklenir. Cilt bakım ürünlerinde% 1-100 oranında kullanılır (saf, mesela masaj yağı olarak kullanılabilir). Yalnızca harici kullanım içindir.

Uygulama Alanı: Kremler, losyonlar, koruyucu kremler, merhemler, banyo yağları, makyaj ve güneş bakım ürünleri, kişisel ve bebek bakım ürünleri.
Yorum Yaz


Bu ürün için ilk yorumu siz yapın.

Soru Sor


Bu ürünle ilgili soru sorulmamış.
Bu ürüne ait açıklamaların, fiyatın veya diğer özelliklerin hatalı olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki formu doldurarak bize gönderebilirsiniz.


Hata Tipleri :
* E-Posta Adresiniz :
Mesajınız :
* Güvenlik Kodu : getir_captcha
Bu ürün 1,682 defa görüntülenmiştir.
reklam-2016-11-17-1479376043317-news.png