YUKARI
telefon
Krem Nasıl Yapılır - Krem Nasıl Yapılır, Kozmetik Okulu ile Öğren!
Ana Sayfa > Organik Sertifikalı İçerikler paylaş:
Shea Butter
50.00

Shea Butter

Stok Kodusheabutter
Stok Durumu1 Adet
Kdv Dahil Fiyatı50,00 ₺
Ölçü Tablosu
Teslimat BilgisiAynı Gün Kargo
0 Stars0/5 Yorum Yaz Derecelendir
Sepete At
Hemen Al
Tavsiye Et
Açıklama: Shea yağı esas olarak stearik asit ve oleik asitten türetilmiş bir trigliserittir. Katı halde beyazımsıdır, hafif karakteristik koku içerir

CAS: 91080-23-8

INCI Name: Butyrospermum Parkii (Shea ) Butter

Özellikleri: Afrika menşeli bir bitkidir. shea fındıklarında elde edilir. Kozmetik alanında nemlendirici ve kıvamlaştırıcı olarak kullanılır. Cosmos sertifikası için uygun üründür.

Kullanımı: Formüllerde yağ fazına ilave edilir. Kullanım yüzdesi 9-15%. Harici kullanım içindir.

Uygulama Alanı: Kremler, losyonlar, maskeler, tonikler, saç kremleri, makeup, lipbalm
Yorum Yaz


Bu ürün için ilk yorumu siz yapın.

Soru Sor


Bu ürünle ilgili soru sorulmamış.
Bu ürüne ait açıklamaların, fiyatın veya diğer özelliklerin hatalı olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki formu doldurarak bize gönderebilirsiniz.


Hata Tipleri :
* E-Posta Adresiniz :
Mesajınız :
* Güvenlik Kodu : getir_captcha
Bu ürün 1,358 defa görüntülenmiştir.
reklam-2016-11-17-1479376043317-news.png